12 янв. 2008 г., 22:16

Сам съм господар 

  Поэзия
656 0 0
Чувствам се високо в небето,
застанал на ръба.
Боговете в краката ми се молят,
убеждават ме да спра.
Аз не мога,
неземна сила кара ме да продължа.
Пътя не виждам, всичко е в мъгла.
Но без проблем успявам напред да продължа.
Далече под краката в адската земя,
издигат се нагоре гарванови ята.
Всички искат от там да ме свалят.
"Чакайте за малко, господар ще съм си сам."
Избора си правя напред да продължа,
дори да означава  да се самоунищожа.

© Пацо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??