Звезди са много на небето,
но тя е винаги сама.
Красива, пареща, прекрасна,
озаряваща със своята светлина.
На нея всички ù възхвалят,
че най-красивата била,
но само с красота не се живее,
щом тънеш вечно в самота.
Самотно някъде блещукаш
и търсиш сродната душа,
от толкова чакане изгуби
и блясъка, и своята душа.
© СС Все права защищены