Сами сме
В твоята постеля
Потиш се
А аз треперя
Седим
Протягаш длан
Мълчим
Дишаме едвам
Усмивка
Поглед нажежен
Целувка
Искам те в мен
От ласки
Чудна феерия
Без маски
В мен е
Намери я
Страст
Горчива сладост
Власт
Безрасъдна младост
Дума
Обичам те
Лъжа
Наричам те
Любов
Нима я търсеше
Без зов
Окови кършеше
Тук ли
Няма я
В теб е
Открадна я
© Ивелина Балабанова Все права защищены