Само да чуя ключа във вратата,
ще усиля музиката и ще запаля цигара,
ще се обадя на всички приятели,
/които не одобряваш,
ще пием шоколадово вино,
и ще те наричаме „минало”.
Ще счупя онази грозна ваза,
/подарък от майка ти,
и ще изхвърля всичките ти дискове
с „Game of Thrones” и „Приятели”
А после ще те изтрия отвсякъде,
и ще отида да се натанцувам.
Не ме гледай сякаш съм жертва,
аз само чакам да чуя резето...
© Мадлен Аспарухова Все права защищены
Смело и нахакано...