29 авг. 2007 г., 20:08

Само миг 

  Поэзия
1070 0 26
Да те усетя,
да те позная...
А имам само миг, парцалче време.
Да те поискам,
да помечтая...
Побързай да покълнеш, плахо семе!

Да те настигна,
да те повикам...
Секундата полъхва и изчезва.
Да те погледна,
да те обикна...
Късометражен лъч ми се изплезва.

© Валентин Евстатиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??