Само моя
С ръце ще вадя въглени от огън,
от всичко свято ще се отрека
и ще забравя Дявола и Бога,
ще стана роб на своята съдба!
До късно пред икони ще се моля
и ще осъмвам буден до зори.
Със силите на адa ще се боря,
сърцето ми във огън ще гори
но моя, само моя да си ти!
© Георги Иванов Все права защищены