1 июн. 2007 г., 08:29

Само напред 

  Поэзия
652 0 1
 

Ако мислиш, че светът за теб е свършил

и обзет си от тъга и смут,

а сърцето ти сковано е във лед -

ти недей плачи

и не се затваряй в къщи,

не е нужно хората да знаят,

че тъжно ти е днес.

Напротив - усмихни се

и навън излез!

© Веселина Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много сърцато послание!
    Браво миличка!!!6+
Предложения
: ??:??