Заспивам в твоята Вселена.
Ръцете ми насън превземат
разстоянията.
И си до мен.
В моята си приютен.
Не се събуждай още!
Прегръдката ми
само нощем
да те пази може.
Денем
не си го позволяваш да сънуваш.
И съм невъзможна.
© Надежда Тошкова Все права защищены
Прегръдката ми
само нощем
да те пази може."
Това си харесах, както и всичко останало. Поздрави!