Страх ме е от теб.
Как превземаш всяка моя мисъл.
Но как да те прогоня,
когато очите ми търсят само тебе в тълпата.
Ушите ми повтарят само твоите думи.
А устните ми търсят само твоето тяло.
Мразя, че си толкова малка,
а аз искам от тебе толкова много неща.
Обичам те, а как мразя,
че не мога да ти кажа даже това.
Дали ще ме разбереш,
дали ще тръгнеш със мен,
дали мен си търсила досега,
мен ли си чакала, за да избягаме заедно?
Страх ме е от теб,
че със всяка целувка завладяваш сърцето ми,
но как да го пазя,
когато то бие само за теб?
Знаеш ли колко си красива?
Аз знам и те мразя.
Мразя, че харесвам себе си
само в отражението на твойте очи.
© Калин Все права защищены