Една любов - и искрена, и нежна.
Щастлив живот, изпълнен с радост.
Ръка, държаща малка и небрежна.
Безкрайни мигове на сладост.
Един живот, изпълнен с тайни.
Безкрайно много думи премълчани.
И нощи в спорове безкрайни.
Несподелени мигове, отдавна обещани.
Студени погледи, любов по задължение.
Омраза, безразличие дори.
Живот, изпълнен със съмнения.
Остава само спомен и боли!
© Галя Николова Все права защищены