13 апр. 2008 г., 00:25

Само Ти 

  Поэзия » Любовная
863 0 2

Само ти мойте мисли превзе,
само ти моето сърце отне,
кажи ми как да те забравя,
кажи ми какво да направя,
кажи ми, моля те, сега,
иначе ще откача!

Не разбра ли ти, че каквото и да кажа, теб обичам,
не разбра ли, че каквото и да правя, след тебе тичам
и не спирам само в тебе да се вричам.

Не виждаш ли ти ревността в мойте очи,
когато виждам че с него си ти
и моето сърце от ден на ден все повече кърви
и не спира да боли, защото ти до мен не си!

© Бобчо Лом Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??