Само ти можеш да галиш
корените на предчувствията,
да поливаш радостта ми,
в себе си да ме завръщаш...
Само ти можеш да нижеш
спомените ми - мъниста
на гердана на мечтите
и да се надпяваш с истината...
Само ти можеш да сбъдваш
сънищата неотключени
и в един единствен миг
да си минало и бъдеще...
© Веселка Стойнева Все права защищены