Само ти докосна моето сърце.
Само ти!
Само ти си с мене,
само ти!
Само ти се смееш, сякаш си дете.
Само ти!
И за мен си обич,
синьото небе.
Слънцето вълшебно ти ми подари.
Само ти!
И в душата чувства
нежно сътвори.
Само ти живееш в приказния свят.
Само ти!
Само ти си всичко,
само ти си цвят.
Само ти лекуваш болка и тъга.
Само ти!
Само ти ми носиш
много светлина.
Само ти докосна моето сърце.
Само ти!
Само ти си с мене,
само ти!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены