8 июл. 2006 г., 07:38

Само ти  

  Поэзия
1260 0 5
Аз съм тук и нямам нищо -
ни дом, ни топлина, ни ласка.
Животът ми в отделни бледи нишки
едва трепти и те трептят и гаснат.

В живота ми е празно като в шепа
на скитащ странник из пустиня
и само ТИ ме чакаш под небето
жадуваща и вярна - единствена любима.

Сега съм сам. Забравен в тишината
прокарвам с пръсти път в пясъчната зима.
По него ще отида в теб, далеч от самотата,
моя бяла страст - единствена любима.

Ще ме целунеш страстно, после нежно
и аз в прегръдките ти ще изстина.
Ето ме, пристигам през море безбрежно
моя бяла смърт - единствена любима.

© Соул Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??