...Само веднъж...
Само веднъж страха ми отиде си...
Само веднъж ти го обещах...
Само веднъж го направих за себе си...
Само с мен да бъдеш тази нощ си пожелах...
Само веднъж и никога повече...
Само веднъж ти подарих крилата си...
Само веднъж повярвах в тебе...
и те питам : Вярваш ли ми ти?!
И сега само мисля за тебе...!
Ти си ангел, който без да ми говори
в тишината изразява себе си...!
И сега пея само в твоето присъствие...
Разхождах се без да знам, че ти говоря
и че дъха ми ще спре във този миг!
Отдалечих се без да знам, че към теб вървя
и че мисълта ми ще загине в този миг!
Само веднъж сега е почти нищо вече...
Само веднъж да бъда влюбена и овладяна....
Само веднъж не спах и не продумах обаче...
и реших да чакам с тебе сутринта и изгрева!...
Само веднъж поисках да си с мене, но защо?...
Само веднъж бленувах да докосна с теб небето...
Само веднъж се осмелих заради теб да бъда смела...
и заради тази любов красива, която ме извисява!
И сега само мисля за тебе...!
Ти си ангел, който без да ми говори
в тишината изразява себе си...
И сега пея само в твоето присъствие...!
Разхождах се без да знам, че ти говоря
и че дъха ми ще спре във този миг!
Отдалечих се без да знам, че към теб вървя
и че мисълта ми ще загине в този миг!
Сега обаче вече виждам своята истина в твоите очи...
Сега обаче вече знам, че ти си целия ми свят..
Сега обаче вече те моля : Ела и ме погледни с очите ти прекрасни!
Ела и ми кажи че винаги ще бъдеш част от моя свят...!
Ела и ми кажи че ти ще бъдеш цялата ми истина, завинаги!
Ела и ме целуни страстно без да ми говориш, завинаги!
Ела и ме прегърни силно, ти ще бъдеш моята стена, завинаги!
Ела и ме люби отново, но вече без да се спираш, завинаги!
Ела и ме заведи във твоя свят небесен...!
Ела и не ме оставяй да си тръгна...!
Ела и ме заведе в твоя свят вълшебен...!
Ела и не ми позволявай да те забравя...!
И сега само мисля за тебе...!
Ти си ангел, който без да ми говори
в тишината изразява себе си...
и сега пея само в твоето присъствие...
Разхождах се без да знам, че ти говоря
и че дъха ми ще спре във този миг и то завинаги!!!...
© Лили Вълчева Все права защищены
Ти си ангел, който без да ми говори
в тишината изразява себе си..."
Прекрасно...