БУЛОТО НА НОЩТА МЕ СКРИВА
В НЕЖНИТЕ СИ РЪЦЕ
И МЕ ПРЕВРЪЩА В САМОДИВА
С ГОРЯЩО СЪРЦЕ.
ТИХО СЕ ПРИБЛИЖАВАМ
БЛИЗО ДО ТЕБ.
С ПАРЕЩ ПОГЛЕД ТИ ОБЕЩАВАМ
ДА ЛУДЕЯ ЗА ТЕБ.
И ТЕ ОТВЛИЧАМ
ОЩЕ НЕУСПЯЛ ДА СИ ПОЕМЕШ ДЪХ,
И БАВНО СЪБЛИЧАМ
ТАЙНИТЕ ТИ КАТО НАСЪН.
ОПИЯНЯВАМ ТЕ КАТО ВИНО
С АРОМАТА СИ НА ЛЮБОВ,
ПОТЪВАМ В ОЧИТЕ ТИ СИНИ,
ИЗПИВАМ ВСЕКИ ТВОЙ ЗОВ.
И ТЕ ОБИЧАМ СЕГА,
БЕЗ ДЪХ ОСТАНАЛА В НОЩТА.
И НЕ МОЛЯ "ОСТАНИ"-
УТРЕ САМ ЩЕ СЕ ЗАВЪРНЕШ ТИ!
© Виргиния Все права защищены