Летяло копие едно
и в битки с точност поразявало -
и тъй си вярвало самò,
че по-добро от него няма(ло)!
И не помисляло дори,
че цèли (близки и далечни)
не би достигнало (уви!)
без точни две ръце човешки...
февруари 2011г.
© Ваня Все права защищены
добре казано