Саморазмишление
Онемях!
Мисълта заключих пред входната врата.
Няма смях!
Мисълта държи за ръка любовта.
Сълзи!
Къде ли е загубила ключа?
Мечти!
Дали ще мога да ги върна?
Обещание!
Върви напред и не се обръщай!
Наказание!
Чувствата си вече не прегръщай!
Страх!
Кажи ”Чао” на ужасната вина!
Грях!
Усмихни се, отвори своята врата!
М. 07.11.2006 г.
© Малина Арнаудова Все права защищены