Самотата ме убива
и нещо в мен умира.
На посоки плувам
в търсене на бряг
самата се скитам.
Душата ми се моли!
Във вълна огромна
нека се превърна
и в скала вековна
нека се разбия.
Болката едва ли
ще е по-голяма.
В море от самота
се давя....
и всеки ден
по мъничко умирам.
© Рамона Все права защищены