7 окт. 2006 г., 18:23

Самота 

  Поэзия
742 0 8

Писма потъваха в самотност,
а аз във огън все горях,
горях в безмълвната порочност
на звездни страсти. Самота....

....и в нея сякаш се стопиха-
любов и трепет и мечта,
копнежът да възпламени се
взаимността ни, огъня....

© ПЕТЯ ГРИГОРОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??