Странно гледаме се, драга,
и съзираме тъмата дългокоса.
Дай ù чехли, че е боса!
Влизай, а не стой така на прага!
Слушай, ще направя по цигара.
Ще се сгреем с по ракия блага.
Е, ако не пиеш, хич не се налага...
Само с мен не си прави гаргара!
Късно стана, вече хич не си бъбрива.
Някак трудно е да ме оставиш..
Зная, няма никога да ме забравиш!
Оценявам и го виждам - колко си вежлива!
© Eva Filth Все права защищены