В безмълвната отдавна стая
Стрелките на часовника те чакат
Кога ще дойдеш - аз не зная
Ела с любов ще те посрещна
Ще сипя в чашите любовно биле
И нека тази закъсняла среща
С безумна обич ни опие
На прага чаках много дълго
гледах все за тебе в безкрая
И ето те пристигаш ти по тъмно
На самотата ми да сложиш края
С целувки не една и две
с нежност знам ще ме дариш
и под това притихнало небе
любовни думи ще мълвиш
Трепереща от страст ще те прегърна
В любовното ни меко ложе
И самотата в нежност ще превърна
И в твоето сърце ще я положа...
© Erato Eratova Все права защищены