Не съм мошеник зная,
макар че лъгал съм и аз.
Не съм свещеник, зная
макар молитви казвал
съм на глас.
Човек съм зная и може би
за туй греша!?
Но никому не мисля злото,
и знам че е така.
И затуй че съм добра душа.
А защото патил съм си
от това.
Обичам го света, за него
плакъл съм и борил.
И знам наказан ще съм
за това, напатих се от мъка
и плаках за това.
Не искам повече да плача.
Но тази орис вече е съдба,
съдба за мен...
Защото с близки съмq но
всъщност съм самотен.
© Ангел Все права защищены