Студено е без мъжката ти длан
и леден вятър е засвирил,
в очите твои не блещука плам,
косите ми докоснал си насила.
Студено е без мъжкото ти рамо,
агонизира с мен дори морето,
вълните морски развълнувах само,
не трепва ти за мен сърцето.
Студено е без мъжката ти ласка,
красеше формите на моето тяло,
кибритената клечка драскам,
в искрата искам да те видя само.
© Виктория Тасева Все права защищены