Самотно е моето сърце в нощта,
в която ти си с твоята жена.
Онази другата те спечели,
не искам вече този живот -
поредна серия от сапунени новели.
Полудявам при мисълта,
че те докосва... всеки ти казва:
"С нея времето си недей прахосва."
Но пиян си от тази любовна магия...
и дразня се за това, че те спечели тя - не крия.
Искам времето назад да върна,
в твоята жена-мечта нека се превърна.
Но късно е вече, река от сълзи изтече.
Очите ми пресъхнаха за тебе,
никога отново не ще си "моето бебе".
Колкото и да ме боли, трябва да се стегна.
Най-добрият ти приятел сега ръка ми протегна.
Знам, че шанс трябва да му дам,
знам, че не бива пред разочарованието да се предам.
Само не знам уместно ли ще е това,
твоят приятел да ти забие ножа в гърба...
както на мен заби го тя...?!
© Стела Все права защищены