Едно сърце - безпомощно и сляпо,
безсилно и до болка свято.
Оставено само да скита,
вечна самота е в него скрита.
Рухна и последната надежда -
към пропаст черна то отвежда.
На молбите тежки никой не откликва...
топлината в него бавно стихва!
© Диана Генова Все права защищены
А ако стихотворението ти е мрачно,то моите са...
Давай все така-Разкривай сърцето си!