7 нояб. 2009 г., 17:28

Сандалките на моята любима 

  Поэзия » Юмористическая
465 0 3

 

 

 

        Сандалките на моята любима

        радост за очите са незрима,

        любов носят на сърцето и душата

        и още по-красиви правят ù краката.

 

        Сандалките на милата, така омайни,
        в сърцето мечти събуждат най-потайни -
        страст, трепети, желания любовни -
        превръщат делничните дни в съдбовни.

 

        От мъдреците философията на живота зная
        сандалките, звездите, на вселената безкрая,
        в живота всичко се свежда до краката
        и там са мечтите ни - от глезените до бедрата.

 

        Затова сандалки нови с радост ù купувам,
        на краката прекрасни с целувки ги обувам  
        и радостта в душата  ù гореща
        с любов  огрява всяка наша среща.

 

 

            2009-07-22
 

© Аластор Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??