В твоите сини очи, любовта открих.
Повярвах ти ! Обикнах те!
Обичах те страстно! Вярвах безрезервно!
Имах мечти!
Ти излъга ме жестоко и ме промени!
Не вярвам вече на твоите сини очи!
Ти разби моите мечти!
Нима заслужавам това! Кажи?
Да мълчиш! Добре мълчи!
Мълчи! И аз ще замълча!
Но дано си разбрал!
Изгуби ме завинаги ти!
Защото много ме нарани!
Сърцето ми разби с твоите лъжи!
Сълзите в очите, ти не разбра!
Душата наранена остави сама!
Аз мога да простя!
Но доверието загуби ти!
Никога няма да повярвам,
отново в теб и твоите сини очи!
Затова и ти ме забрави!
Остави ме да мечтая!
Аз имам мечти, в които няма
място за твоите лъжи!
Сбогом ти казвам сега!
Сбогом! Сбогом! Сбогом!
Сбогом и запомни!
Нямаш място в живота ми!
© С. П. Все права защищены