25 авг. 2015 г., 23:02

Сбогом 

  Поэзия » Другая
462 0 3

Забрави ме,

не търся поредния спомен,

отдавна забравих да живея

в този архив стар и огромен.

 

Всеки ден аз политам

на гърба на неуморен мустанг,

от сладкия дъх да опитам

на жасминовия океан.

 

Аз си отивам,

помитам със себе си купчина букви,

празни, без смисъл,

отдавна загубили едничко значение.

 

Не знам как предвидливо забравих,

че с букви съдба не се пише,

но уви на лист хартия оставих,

позволение да дишам.

 

Не съм силна, но мога

да закърпя отново щетите,

да аз не съм по-различна от твоите други,

ето защо ще загърбя мечтите

и ще ти кажа сбогом.

 

© Радост Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??