1 июн. 2006 г., 00:26

СБОГОМ 

  Поэзия
940 0 1
Нима ти някота си ме обичал?
нима за мене си мечтал,
нима си искал мен?... Не мисля.
Не мисля, че си ме сънувал, както тебе аз.
Всичко между нас лъжа бе:
думите, прегръдките, целувките дори...
Аз обичах те, мечтаех с теб да бъда постоянно,
вярвах аз като глупачка на всичко, уж казано с любов,
но подигра се ти със мойте чувства, със мен самата...
Вярвай, че за всичко съм ти благодарна,
за цялата онази мъка, за всичките сълзи...
Сега съм силна и обичам друг - не теб,
сега дойде момент и аз да кажа: "Сбогом!".

© Анна Великова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Сбогом,мила,е силна дума,
    но ти за миг не съжалявай,
    на друг душата си дари ли му-
    назад не се вглъбявай.
    6!


Предложения
: ??:??