15 июл. 2007 г., 20:40

Сбогом 

  Поэзия
571 0 1
    Сбогом
 
 Търпението ми вече умря.
 А с него и онази звезда.
 Уморих се вече да чакам.
 Аз взора си махам
 вече от там.
 Поемам по друг път,
 щастлив да съм там.
 И нека... над тебе да бди онази,
 която влюбените пази.

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Тя ще бди и над тебе!
    Поздрави и за този стих!
Предложения
: ??:??