И Август си отиде като миг,
изтече през ръцете като пясък.
Повява вече хладен морски бриз,
а чайките политат с тъжен крясък.
Септември ще рисува златен лист
и вятъра ще носи пъстра есен.
Слънцето препуска през галоп,
а птиците отлитат надалече...
Довиждане на топлия сезон!
И сбогом, мое лято... Вече!
Остана само хубав спомен скъп,
а пясъчните стъпки са далече...
© Пламена Владимирова Все права защищены
Топли усмивки от мен!