Сбогом не казвай!
Мечтите ми не разбивай,
без теб не мога да живея нито за миг!
Ти озаряваш мечтите ми!
Ти ми даваш смисъл нов в живота ми!
Ежедневието скучно е без теб!
Нощта пуста е щом не си до мен!
Обичам те така силно.
Любовта изгаря сърцето ми всяка една минута!
Душата ми копнее за миг с теб,
да зърна милия ти поглед,
да усетя топлата ти прегръдка!
Във всяка една минута без теб, ми липсваш!
© ЛеДеНоСъРцЕ Все права защищены