Няколко минути насаме.
Няколко тежки въздишки надигат се в гърдите ми.
Иска ми се ти с мене да идваше към онези висини,
но писани са ни само няколко минути да сме сами.
После ще си тръгна със сълзи на очи.
И студено всяка от нас ще си мълчи...
Но само за малко ти приближи се.
Усещаш ли нещо да тупти?
Не стой така, усмихни се!
Недей, не говори и сърцето ми
в ръцете си вземи!
© Николинка Кирилова Все права защищены