Ни аз, ни ти: мигът си тръгна.
И взе си всичките мечти!
А пък Земята – все тъй кръгла,
и все така си се върти..
Светът е рамка черно-бяла,
текат през нея векове!
За теб и мен година дала,
Вселената. Но от сърце!
© Цонка Петрова Все права защищены