12 июн. 2007 г., 09:04

Сбогуване с лятото 

  Поэзия
647 0 5
Тази сутрин есента си замина
с кацналата снежинка на перваза.
Сланата в бяло ослани
и без това голата, замръзнала земя.

Облякохме дебелите палта
и сред настроението зъзнещо
се прокрадна една мечта -
да дочакаме следващото лято.

... до следващото топло лято.

23.11.2001 г.

© Красимир Кънчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??