Той погледна към очите ù,
тъй жадни за тялото до нея -
"Обичам те." - изрече.
"В дивна страст се рея."
* * *
Похотта на плътта замъглява ума,
ако не се използва по предназначение
тупти сърцето, ала само за това,
че едната е с интимно украшение.
* * *
Гаснещите бури на страстта,
изкривяват преценката на любовта,
а телата ще изчезнат, скоро ще изчезнат,
май ще му е доста скучно на духа.
© Александър Николов Все права защищены