в памет на Господин Михайлов Иванов
Мили мои,сладки и добри!
С Богом!Чезна в утринни зари.
Бъдни вечер ще замина там...
Бъдни вечер ще остана сам.
Много искам днес да съм до вас!
Сбъдвам се в този ранен час.
Мили мои,сладки и добри:
с вас съм!И без мен дори.
Бъдни вечер, 1999г.
Ямбол
© Стойчо Станев Все права защищены
Благодаря за пожеланията!
Приеми моите поздрави и пожелания за здраве и късмет през новата година!
Амин!