Душата ми ти образа рисува
със четки от печална красота,
с която постепенно се сбогува
и слънце осветява любовта...
Онази истинската, чистата,
с бои на осъзнатите мечти...
която също някъде ме иска
и по разцъфналите улици
за среща вече тръгват два портрета,
от стъпките по пътя не боли...
боите скоро ще станат лалета,
мечтите на двама - щастливи пчели...!
© Тони Главоногов Все права защищены