Що за реалност?
Кралят е бос,
слугата с корона,
а мъдрецът е прост.
Здравият - болен,
непознатият - брат,
злодеят - свободен,
клошарят - богат.
Що за реалност?
Красотата е крива,
с фалшивата вярност
мозък промива.
Е.И.
© Елена Все права защищены