Нежност
Пърхащи пеперудени криле...
Докосват се
като партньори във едно танго...
Страст
Огън, изгарящ те на клада.
Желани пламъци в страстта.
Превземат те като едно танго...
Обич
Гали нежно като рокля от сатен.
Кожата настръхва все от нея.
И завърта те като в едно танго...
Лудост
До нея води любовта.
Красива лудост те замайва.
Сладка като във едно танго...
Лекота
Реещо се мъничко перце.
Играе с вятъра и танцува с него.
На живота танца - последното танго...
Желание
Тръпките минават като капки дъжд
по всяка извивка на красиво тяло.
Като стъпките във вечното танго...
© Илияна Все права защищены