29 авг. 2006 г., 19:37

Счупена играчка 

  Поэзия
824 0 2

След като не ти дадох това,
което искаше.
След като аз не съм била това,
което търсеше.
Защо тогава една година
на една фалшива сцена
с мен игра, познатата на всички роля,
познатата от много хора.
Беше с мен само, докато имаше нужда,
пък мина малко време и от любима
ти станах напълно чужда.
Как само ти дадох всичко,
и усмивките си,и сълзите,
а ти накрая ми се присмя в очите.
Прогони ме от живота си, ей така,
като счупена играчка,
ти май не осъзна,как душата ми смачка.
Няма да кълна, няма да проклинам
и аз някой ден щастие ще имам.
Знам,че имаш друга, но ти пожелавам:
Да е жената, която искаше,
нека бъде любовта, която търсеше!

                                             (на сянка от миналото)
                                                                    

© Янкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??