Усещам аз, че нейде в мен дълбоко
нещо някак се е счупило.
Дали скочило е отвисоко,
нечия вина изкупило?
А може би пък просто е заспало
дълбок и непробуден сън?
Ръка ли нечия желана
разчупила го е със звън?
Не зная отговора аз,
дори и не желая.
Само питам се сега без глас
дали все някога ще го поправя.
© Зорница Станчева Все права защищены