7 авг. 2020 г., 20:21

Седми август — ден на Надеждата 

  Поэзия
1496 0 0

Всеки ден — на нещо посветен!

Днес Надеждата покрива се със слава!

Има ли я, значи окрилен

е човек и трудности преодолява!

© Стоян Минев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??