Глас - песен – магия…
Аз – тъжна – щастлива…
Да мечтая…
Да обичам…
Да дръзна ли?...
Да имам ли?...
Да захвърля ли?...
Забравих ли?...
Не помнех ли?...
Защо си спомних???
Защо боли???
Защо гласа в главата ми
безмилостно кънти???
Защо ме измъчва?...
Защо ми напомня?...
Защо свърши?...
Съумях ли???
Успях ли???
Осъзнах ли???
Плаках…
После сънувах…
После пак плаках…
Бях в реалността…
А после…
После се изправих пред страха…
Погледнах го в очите,
А той онемя!...
Нима аз смеех да помисля,
Че сама ще мога да го обезоръжа?...
Коя съм аз,
че смея с поглед даже да го доближа???
Та аз съм никоя, нищожна, излишна…
Нищо аз не мога да осуетя!
Нищо!!!
Но успях да го унищожа!!!
И сега…
Сега се боря с нови страхове,
С нови сълзи,
С нови тъмни светове…
Но сега…
Сега съня е близко до реалността…
Сега съм по-силна…
© Лилия Все права защищены