СЕГА
В очите твои образа си разпознах
потребностите на душата си разбрах
като дете се уча да усещам
че в теб аз себе си ще срещам
Гледали са ме очи различни
но все били са безразлични
ръце посягали са разни
но винаги оставали са празни
Сега когато вече знам
че искам аз на теб да дам
взимай всичко от което
нуждае се в гърдите ти сърцето
© Богдана Все права защищены