Да се радвам.
Да създавам случвания,
в които съм щедра и смирена.
Сега е времето да вкусвам въздуха.
Да си взема цвете.
Да го подаря на себе си.
Сега е времето
да се науча да отказвам
всичко, което не харесвам.
Сега е времето
да погледна в огледалото лицето си,
да го харесам, каквото е,
а не каквото е било.
Сега е времето да изтрия спомени.
И настъпва времето,
когато в пълната амнезия
мисля за тебе.
© Мая Тинчева Все права защищены