заради
към сатана
лакейства
се рушат навред
безброй
семейства
и семейството
се осквернява
развращава и
унищожава
сетне иде ред
на содомѝя
о
семейство свято
низвергнѝ я
о
семейство
ти
от БОГ
творено
нека си
навеки
съхранено
© Стоян Минев Все права защищены