И ще имаме малки (къдрави) деца,
И аз ще бъда твоята млада жена,
И като пораснат
те ще свирят на китара...
Ще ги оставяме уикендите
при твоята
мама
И ще се наслаждаваме на нашата любов,
безкрайна!
Топли шалове
и спагети,
Животът ни ще мине, като
реклама
на
финети.
© Въображение Все права защищены
Дано мечтите ви се сбъднат! Желая лека вечер!