Сенокос е.
Прибоят
на тревите глъхне.
Щурците
бягат
с песента си...
Звезди, бледнеят,
луната вехне.
... от изток
слънцето
небето пали...
... и потръпва планината
под
огнената стряха.
Сенокос е.
Чернобели птици,
над хоризонта
кръгове
рисуват...
© Милко Кънчев Все права защищены
Браво!